Le Rianon 
/

Vacance Rurale 

 

Reacties van gasten


Hieronder kunt u de reacties lezen van onze gasten.

Gastenboek / Livre d'or

Koen en Nicky
30/06/2016 21:40:03
Wij verbleven halverwege juni als eerste gasten (2 volwassenen en een hond) in de gite van Rob en Erika. Met ontzettend veel passie, enthousiasme en liefde werken zij aan hun Franse droom en dat straalt af op de gasten. Na een warm onthaal, een reisdag, een avond in het zonnetje en een warme douche lonkte het bed dat ontzettend lekker sliep. De gite is gezellig ingericht en alles wat je nodig hebt is aanwezig. Het brood van Erika smaakt heerlijk, net als de eitjes van de rondrennende kippen. Wij hebben ook 2 keer gebruik gemaakt van de table d' hotes, super leuk, gezellig en lekker gegeten, we voelden ons erg thuis.

Rob is altijd in voor een kletspraatje en heeft ons de natuurpracht (vogeltjes, kikkers, egels en een slang) op en rond zijn erf laten zien. Fijne tijd gehad, aanrader!
Nora Nora
20/05/2016 12:10:39
Accueil très agréable,des personnes qui ce souci du manque qu il peut y avoir .très beau paysage très calme . merci pour ce week-end
Rosalyne Rosalyne
20/05/2016 12:09:47
Accueil très chaleureux d'Erika, Rob et de leurs enfants, chacun a su apporter sa note personnelle dans nos échanges. Le lieu est très agréable pour ne pas dire magique. L'espace dédié aux hôtes est très confortable. Je ne peux pas omettre de parler du petit-déjeuner qui est tout simplement délicieux.