Vacance Rurale 

Welkom bij Le Rianon onze kleinschalig vakantie verblijf in France. Voor een gite rurale, CdH, mini-camping en onze Table d'Hotes bereidt met locale biologische producten. Genieten van het franse platteland.

 Midden in het groene hart van frankrijk, verscholen tussen de glooiende groene heuvels en knoestige oude eikenbossen, ligt onze boerderij Le Rianon.

Op een 13 hectare groot domein ligt de oude herenboerderij Le Rianon, halverwege de zuidhelling van de heuvel Beaufort, uitkijkend over de vallei van de Petit Creuse en de eeuwenoude Toulx Saint Croix in de achtergrond. 

De Creuse is het op-een-na dunbevolktste gebied van Frankrijk en waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Geen groot-groter-grootst mentaliteit maar bescheidenheid voert de boventoon in deze streek. Ideaal om te onthaasten en weer even tot jezelf te komen. U kunt eindeloos wandelen door de ongerepte natuur of lekker relax luieren bij het zwembad.

Niets moet, alles mag.

 Bij ons kunt u terecht in onze kleinschalige CdH, luxe gite (vakantiehuisje) of met uw eigen caravan of tent op onze Mini-camping.

Ook kunt u gebruik maken van onze ontbijtservice en kunt u bij ons aanschuiven voor een gezellig diner bereid met lokale biologische producten .


 Waar wacht u nog op? Boek snel en kom genieten van uw welverdiende rust.